فعلا قصد هیچ تغییری در كادر فنی ندارم
"عباس انصاری فرد " در گفتگو با خبرنگار سایت شبكه خبر درباره جلسه هیئت مدیره كه امروز برگزار شد، گفت: همه تلاش هیئت مدیره برای بهبود شرایط تیم در كوتاه مدت است تا بتوانیم نتایج خوب گذشته را تكرار كنیم.
وی درباره داریوش مصطفوی و كادر فنی هم با بیان اینكه مصطفوی زحمت زیادی برای باشگاه كشید و در نهایت استعفا كرد افزود: تا زمانی كه هر كس در سمت خود قرار دارد مورد حمایت كامل باشگاه و من است ولی نمی گویم تا پایان فصل از كارد فنی حمایت می كنم.
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تهران با قدردانی از همه اعضای هیئت مدیره به علت اعتمادی كه وی كردند ادامه داد : می خواهم با ایجاد تغییرات روحی ، كادر فنی و بازیكنان با تلاش بیشتر به كار خود ادامه دهند؛ تا با بهتر شدن نتایج باعث خوشحال شدن مردم شویم.
"عباس انصاری فرد" افزود : فعلا قصد هیچ تغییری ندارم تا زمانی كه با كادر فنی صحبت و از دیدگاه های آنها اطلاع پیدا كنم سپس تصمیم گیری خواهم كرد.
"عباس انصاری فرد" درباره صحبت با بوناچیچ سرمربی تیم فوتبال النصر تصریح كرد: با هیچ مربی صحبت نشده است ولی اگر چنین كاری انجام شود رسماً اعلام خواهم كرد. پرداختن به این مسائل در اوضاع كنونی پرسپولیس فقط به تیم ضربه می زند .
وی گفت : من هم مدیر عامل هستم و هم عضو هیئت مدیره هستم و اینكه گفته شده من عضو هیئت مدیره نیستم صحیح نیست .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران به هواداران این تیم قول داد پرسپولیس هر روز بهتر از قبل شود و با داشتن تشكیلات خوب و بزرگ به یك باشگاه واقعی تبدیل شود.
"عباس انصاری فرد " بدهی 14 میلیارد تومانی پرسپولیس را تكذیب كرد و گفت : در آینده ای نزدیكی میزان دقیق بدهی باشگاه را اعلام می كنم .
وی درباره قرعه كشی رقابت های لیگ قهرمانان در دبی هم گفت : قرعه كشی زیاد اهمیت ندارد و بالاخره باید با تیم های بزرگ در مسابقات لیگ قهرمانان روبه رو شویم و نمی توان نگران قرعه كشی بود .
"عباس انصاری فرد " درباره شرایط ورزشگاه آزادی برای میزبانی لیگ قهرمانان آسیا هم گفت : همه این مسائل در آینده ای نزدیك درست خواهد شد .

Bookmarks